woensdag 30 januari 2013

Less is More

.
Dag bloggenootjes! Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge van Less is More. Deze week moet je werken via onderstaande sketch. Ik heb mijn schelpenstempels nog eens boven gehaald en met verschillende kleuren Distress-inkt gestempeld op witte cardstock. Dan nog lichtjes bewerkt met wat lichtblauwe inkt en de randjes bewerkt met bruine inkt. Dit dan gemat op een bruin stukje handgeschept papier. Een bruine touwtje errond en daar mijn sentimentje verhoogd opgekleefd. Dit kaartje gaat naar mijn man, hij verdient dit ook wel eens!!
Natuurlijk weet ik graag wat jullie ervan vinden!
Veel liefs
Christine

maandag 28 januari 2013

Proficiat

Dag bloggertjes! Dit kaartje is weer een eenvoudige lay-out. Het middenste stukje is copicmarkerpapier  dat ik bestempelde met 3 tinten Memonto-inkt. De linkse en rechtse strook kleefde ik verhoogd op, jammer dat je dit niet zo goed ziet op de foto. De vlinder is van Memory Box en bestaat uit 2 laagjes. De rest spreekt voor zich.
Nog een fijne avond
Christine

zondag 27 januari 2013

Een aquarelletje

Goede avond! Een kaartje in dezelfde stijl van gisteren maar bij deze koos ik ervoor om de andere zijde van het papier naar voor te brengen. Geen sponstechniek zoals gisteren maar gewerkt met de aquarelstiften. Was alweer een tijdje geleden maar ik was het nog niet verleerd, geweldig om te doen ook! Vijf stempeltjes heb ik gebruikt nl. de rots, de vuurtoren, het gras, het groen van de bomen en de vogeltjes. En dan kan je aan de slag met stiften en water, een echte ontspanning voor mij!
Iedereen bedankt voor de leuke reacties op mijn post van gisteren, blijkbaar viel het bij velen in de smaak. Ik weet natuurlijk graag wat jullie van deze denken!
Veel liefs
Christine

zaterdag 26 januari 2013

Volledig mijn smaak!

Dag bloggertjes! Na de schattige kaartjes van deze week vandaag eens een andere stijl, een stijl die mij persoonlijk beter ligt. Het afdrukje is afgedrukt met bruine Versafine-inkt op copicmarkerpapier en geembost met clear. Dan met verschillende tinten Memento-inkt gesponst. Het cardstock kan je aan beide zijden gebruiken. Heel mooi papier vind ik dat!
Het sentimentje heb ik ook nog wat beinkt. Het modelletje is er ééntje van Elke. Ook al de materialen kan je vinden in haar winkel met uitzondering van het lintje (dat is een restje). Hopelijk kunnen jullie van deze kaart net zo genieten als ik want zoals ik reeds zei : volledig mijn smaak!!
Nog een fijne avond
Christine

vrijdag 25 januari 2013

Valentijn

Goede avond! Wat een ijskoude dag vandaag, deze morgen toen mijn man naar zijn werk vertrok stond onze buitenthermometer op -13°, als dat niet koud is!! Ik ben de ganse dag binnen gebleven, lekker gezellig in de warmte. Dit kaartje is ook gemaakt door Magali. Het afdrukje ingekleurd met de copics. Ook nog een lintje op de achtergrond en meer heeft dit echt niet nodig.
Ideaal voor Valentijn!!
Liefs
Christine

donderdag 24 januari 2013

Het derde in de rij

Dag bloggertjes! Deze week is het precies de week van de lieverdjes bij ons want dit is het derde kaartje op rij met een schattig afdrukje. Deze keer een Me-to-You beertje ingekleurd met de copics. Ik koos mijn cardstock ook in grijs en lichtblauw net zoals de beer. Verder hoeft dit kaartje niet veel uitleg denk ik. Ik wil jullie ook bedanken voor de leuke reacties op het vorige kaartje dat Magali maakte. Ze las met veel plezier jullie reacties!!
Liefs
Christine

woensdag 23 januari 2013

Zo lief!

Hallo! Allemaal bedankt voor de vele reacties op mijn vorig kaartje! Dit heeft onze dochter, Magali, gemaakt. Een schattig afdrukje dat ze inkleurde met de copics. Het sentimentje heeft ze verknipt en verhoogd opgekleefd. Zo krijgen we weer eens een ander resultaat. Wat vinden jullie? Zij is alvast benieuwd naar jullie reacties! Ik ga deze ook nog eens inzenden voor de challenge van Less is More, dit hoort zeker bij het thema "FRIENDS"!
Liefs
Christine

dinsdag 22 januari 2013

Less is More "FRIENDS"

Hallo iedereen! Voor de wekelijkse challenge van Less is More is het thema "FRIENDS". Ik heb verschillende stempels waaruit ik kon kiezen maar deze schattige muisjes zijn het geworden. Een eenvoudige kaart maar toch zat het me niet mee! Ik heb ze gisteren gemaakt en ik wilde persé mijn sentimentje rechtstreeks op de kaart stempelen. Normaal lukt dit tamelijk goed maar gisteren was een baaldag met als resultaat dat ik 6 keer herbegonnen ben. Van papierverkwisting gesproken!!! Maar uiteindelijk en met de nodige stress dan toch gelukt. Het afdrukje is ingekleurd met de copics en de randjes van de kaart heb ik ook met een copic gedaan.
A little translation of the sentiment... You don't see the good friends, they are behind you.
Veel liefs
Christine

zondag 20 januari 2013

Gefeliciteerd!

Hallo iedereen! Heeft het bij jullie ook gesneeuwd vandaag? Hier wel, echt geen weer om buiten te komen vandaag! Mijn man is deze namiddag gaan werken en ik ben gezellig thuis gebleven en heb een paar uurtjes gefreubeld. Dit is er ééntje die ik deze week al maakte. Het is er ééntje voor een man die binnenkort jarig is en die houdt van eenvoudige dingen. Dus dit voldoet wel denk ik. Achtergrond gestempeld met Distress-inkt op kraftpapier, net zoals het sentimentje. De rest spreekt voor zich.
Nog een gezellige avond en voor wie de weg op moet is voorzichtigheid de boodschap!!
Liefs
Christine

zaterdag 19 januari 2013

Vergeet nooit...

.
Hallo! Vandaag weer een eenvoudig kaartje. Ik stempelde met VersaMark en emboste met wit poeder. Dan kleurde ik de bloemetjes in met Derwentpotloden en ik ben bewust in de kleuren gebleven van het papier. Een tintje lichter en dat zorgt voor voldoende effect. Toon op toon vind ik altijd mooi, vandaar dat ik er nog een paar plaksteentjes bijdeed in dezelfde tint. Alle materialen, ook het sentimentje, vind je bij Elke.
Nog een fijne en gezellige avond
Christine

vrijdag 18 januari 2013

Leuk voor Valentijn!

Goeie avond! Vandaag een kaartje in de Valentijnstijl. Ik maakte er een easelkaart van, het was alweer een tijdje geleden dat ik dit modelletje nog eens gebruikte en tenslotte blijft het tof. Ik koos voor kraftpapier gemat op rood en grijs. Het afdrukje kleurde ik in met de Derwentpotloodjes. Ik gebruikte op de hartjes hier en daar wat Glossy Accent, maar dat zie je niet goed op de foto.
Aan de binnenzijde een stukje van de stempel gebruikt, alleen de hartjes dus en daarboven het sentimentje gestempeld met Distress-inkt. Ik ben er wel tevreden over en natuurlijk hoor ik graag wat jullie ervan denken. Ik heb een paar nieuwe volgers die ik een hartelijk welkom wil wensen!
Veel liefs
Christine

donderdag 17 januari 2013

Black and White

Brrr...wat is het koud!! Ideaal weertje om binnen te zitten en tijd te hebben voor de hobby. Deze keer komen de zwart-wit tinten aan de beurt. Stempelafdruk gezet met VersaMark en geembost met wit poeder. De muzieknootjes op de achtergrond zijn met een embossingfolder gedaan die ik eerst beinkte. En natuurlijk blijven we met het lintje in dezelfde kleuren. Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge van Addicted to Stamps and More. Daar wordt gevraagd om een kaartje te maken in Black and White. De kleuren voldoen al en de rest zien we wel!
Veel liefs
Christine

woensdag 16 januari 2013

Het vervolg

Hallo iedereen! Dit is het vervolg van gisteren met een stempeltje uit dezelfde lijn. Ik koos nu eens voor wat designpapier. Eigenlijk gebruik ik dat weinig, te weinig eigenlijk want mijn stapel papier mindert niet, integendeel. Veel uitleg hoeft dit kaartje anders niet.
Hartelijk welkom aan mijn nieuwe volger, hopelijk zorg ik ook voor jouw voor de nodige inspiratie.
Liefs
Christine

dinsdag 15 januari 2013

Make a wish

Goede avond iedereen! Hopelijk kunnen jullie allemaal genieten van de warmte en de gezelligheid in huis want koning winter laat zich behoorlijk goed voelen.
Voor dit kaartje heb ik eventjes gerommeld in restjes papier. Het stempeltje is er ééntje die ik leende van mijn dochter. Ze kocht een paar maanden geleden deze leuke clearstempels van Penny Black en dit is ééntje van de kleinste die erbij zitten. Deze vallen altijd minder op maar meestal zijn ze wel mooi en kan je er leuke dingen mee doen. Ook het sentimentje zat er bij en vind ik wel passen bij dit kaartje. Het afdrukje kleurde ik in met de copics.
Ik heb er nog één gemaakt met deze stempels maar die laat ik jullie morgen zien!
Veel liefs
Christine

maandag 14 januari 2013

Ook bruikbaar als mannenkaart

Dag iedereen! Wat koud zeg en nu nog wachten op de voorspelde sneeuw! Heel mooi maar niet zo handig voor wie de weg op moet. Toen ik vrijdag bij Elke was, kon ik niet weerstaan aan deze stempel van Memory Box. Ik maakte er deze eenvoudige kaart mee die ik ook heel geschikt vind voor een man.
Ik heb een malletje gemaakt en ingekleurd met 3 tinten Distress-inkt (sponstechniek). Hiervoor heb ik copicmarkerpapier gebruikt. Doordat dit papier tamelijk glad is, kan je de inkt mooi openwrijven. Nog eens gemat op donkerbruin papier en natuurlijk mocht een sentimentje niet ontbreken.
Veel liefs
Christine


zondag 13 januari 2013

Kaartje en doosje in één

Hallo! Vrijdag was ik bij Elke om haar nieuwste atelier te volgen. En dit is het resultaat! Heel leuk om te doen en een mooi resultaat vind ik. Het afdrukje is gestempeld op kraftpapier en ingekleurd met Derwent-potloden. Hier komt geen terpentine meer aan te pas omdat deze potloden ook heel goed blenden. 
Hier een zijaanzicht. Een perfecte combinatie van kaartje en doosje ineen. Ideaal bruikbaar voor vele gelegenheden en dat is wat we willen hé!!
Iedereen bedankt voor de vele en leuke reacties die ik altijd krijg, zo groei ik iedere dag een beetje! ;-)
Veel liefs
Christine

vrijdag 11 januari 2013

Weet dat ik aan je denk wat...

Dag blogmaatjes! Hier heb ik over getwijfeld!! Zou ik het op mijn blog plaatsen of niet en na zeker 3 a 4 weken twijfelen is vandaag mijn probleempje opgelost! Ik laat jullie deze kaart dan toch zien. Nu willen jullie wellicht weten waarom? Wel, ik denk dat er een beetje te weinig kleur in zit. Ik heb gewoon de achtergrond met een Derwentpotlood een tintje gegeven, de grassprietjes (of onkruid, zoals jullie willen ) en de bloemetjes. Nog een sentimentje en dat is het. Misschien een beetje te simpel? Dus jullie kunnen je wel voorstellen dat ik heel, heel graag wil weten wat jullie ervan denken...
Veel liefs
Christine

donderdag 10 januari 2013

Nog een andere versie

Hallo! Ik hoop dat jullie het nog niet beu zijn maar hier heb ik nog een kaartje waar ik mijn Memory Boxstansje voor gebruikte. Ik heb mijn uitgesneden papiertje nu gebruikt als malletje. Ik gebruikte copicmarkerpapier, kleefde mijn uitgesneden malletje erop met spuitlijm (deze werken dan als Post-it en kan je achteraf makkelijk verwijderen) en dan met de sponstechniek zette ik mijn verschillende kleurtjes. Als je eens rondneust op mijn blog kan je nog kaartjes vinden met deze techniek en ook op het blog van Elke verschooten. Daar kan je trouwens al deze materialen vinden en krijg je er een deskundige uitleg bovenop. Het ziet er misschien moeilijk uit maar dat is het echt niet. Meestal zie je bij deze techniek nog een mooie stempel op de kaart maar dit is bij mij nu vervangen door de bloemetjes van de mal.
.
Dit is uitstekende inkt voor deze techniek. Distress-inkt lukt ook maar Memento kan je nog beter openwrijven. Ondertussen zien jullie ook de kleurtjes die ik voor deze kaart gebruikte.
Zo, dit was het weer!!!
Veel liefs en tot de volgende
Christine

woensdag 9 januari 2013

Kraftpapier = dankbaar materiaal

Hallo! Ik heb weer een beetje de smaak te pakken om kaartjes te maken. Deze namiddag heb ik deze gemaakt en weer met een deel van een stansje van Memory Box. Ik koos voor kraftpapier, ook voor het stansje, maar dit laatste bewerkte ik met Distress-inkt (vintage photo). De lijntjes in het stukje kraftpapier op de achtergrond maakte ik met de scorpal. Lintje en sentimentje erbij en klaar! Alle materialen zijn te koop bij Elke. Natuurlijk wil ik jullie ook bedanken voor de reacties!
Liefs
Christine

dinsdag 8 januari 2013

Een variatie op een stans van Memory Box

Goede avond! Wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn post van gisteren dus doen we er vandaag nog ééntje bij. Ik heb een stans van Memory Box gebruikt maar slechts gedeeltelijk. Ik vind het persoonlijk een leuke variatie en zo kan je de stansjes veelzijdiger gebruiken. Op de foto is het misschien niet zo duidelijk maar ik koos voor een bruine tint bij het rood en wit. Het sentimentje heb ik afgedrukt met Distress-inkt.
Wat vinden jullie ervan?
Liefs
Christine

maandag 7 januari 2013

Een doosje met kusjes!

 Dag bloggertjes! Allemaal bedankt voor jullie reacties op mijn vorig kaartje. Dat maakt eens mens toch blij hé? Vandaag eens geen kaartjes maar doosjes. Ik maakte 2 identieke doosjes op aanvraag van mijn moeder. Ze waren bestemd om nieuwjaarscentjes in te steken en dat is altijd leuk als het mooi verpakt zit. Leuk om te geven en misschien nog veel leuker om te krijgen. De twee dametjes die ze kregen, (dochter Magali en schoondochter Lisa) vonden ze heel mooi. Volgende foto zien jullie de bovenzijde wat beter. Een eenvoudige maar leuke creatie vind ik het!
Veel liefs
Christine

zaterdag 5 januari 2013

In een andere kleur

Dag lieve mensen! Ik wil jullie eerst een heel gelukkig, gezellig en gezond 2013 wensen en hopelijk kunnen we elkaar ook dit jaar via onze blogs blijven ontmoeten! Voor mezelf hoop ik wat meer tijd te kunnen doorbrengen in de hobby, want de laatste tijd is het een beetje verminderd dit komt ook omdat mijn gezondheid me een beetje in de steek liet en ik de fut niet meer had om mijn hobby uit te oefenen. En ik weet van mezelf als dit achterblijft dat het echt niet zo goed gaat! Maar genoeg gezeurd over mezelf nu, ik heb mezelf voorgenomen om er weer tegenaan te gaan!!
Het kaartje is de blauwe versie van de vorige post. Ik koos voor een iets feller blauw in combinatie met een bruine tint. Misschien niet vanzelfsprekend maar ik vind het wel kunnen. Het afdrukje is ingekleurd met de copics. Natuurlijk zijn alle spullen gekocht bij mijn maatje, Elke.
Veel liefs en voor morgen een gezellige zondag!
Christine